Site Loader

Dat is nog al een statement wat je als bedrijf durft te maken. Wij namen daarom de proef op de som of Panash dat ook echt waar kon maken die claim. De lekkerste pannenkoekenmix van Nederland.

Is het grootspraak of maken ze daar in Den Haag echt de lekkerste pannenkoekenmix van ons land? Laten we beginnen met op te merken dat de verpakking alleen al een cadeautje is. Het is origineel, anders en nodigt absoluut uit om te gaan bakken. En dat deden we dus ook. Ons oordeel? Lees snel verder en je komt er snel geneog achter 😉

Panash pannenkoekenmix

Zoals we al zeiden is de verpakking een eyecatcher. Het onderscheid zich direct van de concurrentie met de warme kleuren en de speels vormgegeven tekeningen. Het is absoluut uniek en geeft Panash wat ons betreft een voorsprong op de rest.

Het is tevens ideaal voor je kind(eren) want ze vinden het leuk om te zien en wanneer het blik leeg is kunnen ze er leuk mee knutselen. 

Maar het belangrijkste is, de smaken. De heerlijke smaken die panash in zijn assortiment heeft zijn origineel maar ook ontzettend lekker. Je hoeft je pannenkoek ineens niet meer vol met stroop of suiker te gooien omdat de smaken van Panash al een heerlijk pannenkoek maken.

Biologisch eenkornmeel

Maar niet alleen de verpakking en de smaken zijn onderscheidend. Ook het meel waarmee Panash zijn pannenkoekenmix maakt is anders dan de rest. Ze hebben duidelijk hun huiswerk gedaan en zijn uitgekomen bij eenkorn. Het oerkoorn.

Eenkoorn is de oermoeder van de granen. Het is een van de eerste granen die werd verbouwd door mensen voor consumptie. Circa 10.000 jaar geleden genoot men al van het eenkoorn.

Het eenkoorn dat ze gebruiken komt uit Frankrijk. Qua smaak is de stevige volkoren bite erg aantrekkelijk. Het is ook iets lichter verteerbaar dan gewone spelt. 

Gezondheid technisch gesproken is het eiwitgehalte in eenkoorn hoger dan in broodtarwe of durumtarwe. Een ander voordeel is dat de gluten in eenkoorn zwak zijn. 

Mensen met een glutenallergie verdragen soms nog wel eenkoorn. Vanwege de kleverige gluten is eenkoorn niet zo geschikt om brood mee te maken.

Glutenvrije pannenkoekenmix

En dan komen we bij het onderwerp wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Is er ook een glutenvrije pannenkoekenmix. Jazeker. En ook deze is heerlijk. De  glutenvrije pannenkoekenmix is gemaakt van havermeel (ook wel havermoutmeel genoemd) en wordt biologisch geteeld. 

uiteraard hebben we ook die geprobeerd. De volle smaak van havermout komt goed tot zijn recht in deze pannenkoek. De pannenkoek is vezelrijk en zit vol gezonde vetten en eiwitten en belangrijke vitamines (Vitamine B). 

En natuurlijk geen toegevoegde suikers en geen onnodige ingrediënten! Je kunt de pannenkoekenmixen (allemaal) zowel ‘gewoon’ met melk en eieren bereiden maar ook erg gemakkelijk vegan. Alle informatie staat op de verpakking.

Wat ons betreft is de claim van Panash “De lekkerste pannenkoekenmix van Nederland” dan ook terecht.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *