Site Loader

De zomer is nu echt in aantocht. Je merkt het als om je heen, mensen zijn veel buiten en iedereen is vrolijk. We worden in de ochtend gewekt met heerlijke vogel geluiden. Het is vroeg licht en laat donker. Dat betekent dat de dagen langer duren waardoor we lekker lang buiten kunnen zitten. En daar hoort een passende wijn bij. Want zeg nog zelf, met dat heerlijke zonnetje in je gezicht smaakt een glaasje wijn een stuk lekkerder. Er is enorm veel keus in diverse soorten wijnen. Wij lichten vandaag twee passende wijnen voor je uit. De keuze van het merk is aan jou.

De Italiaanse Pinot Grigio geeft verkoeling tijdens de warme dagen
Een Italiaanse Pinot Grigio is kenmerkend in zijn lichte en zachte smaak. Perfect om overdag te drinken tijdens een heerlijk lunch of ’s avonds bij een salade. Of s’avonds op je balkonnejte terwijl je naar de ondergaande zon kijkt. De Pinot Grigio brengt je even terug naar Toscane en laat je dat Italiaanse gevoel weer herleven. Neem een beetje vakantie gevoel mee naar huis en kies een wijn uit jouw eigen vakantieland.  De Pinot Grigio wordt over het algemeen door iedereen positief gewaardeerd. Dus ook wanneer je gasten uitnodigt valt deze soepele wijn vaak in de smaak.

Liever een bubbeltje?
Een bubbeltje geeft je net die extra tinteling wanneer je een slokje koude wijn neemt. Er is heel veel verschil in kwaliteit, maar met een goede Prosecco steel jij de show tijdens een zomer avond bij jou in de tuin. Nodig je vrienden uit en verwelkom ze met een glaasje Prosecco. Een verassend welkom, omdat dit niet dagelijks door iedereen gedronken wordt.  Zorg wel dat je genoeg voorraad in huis hebt, je gasten willen vast nog een glaasje of twee.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *